Μπάμπης Ζαννιάς 

Ο Μπάμπης (Χαράλαμπος) Ζαννιάς  γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας, την πρωτεύουσα της Κωπαΐδας, όπως συνηθίζει να λέει. Εκεί τελείωσε το Γυμνάσιο (6ατάξιο τότε) και έφυγε για σπουδές στην Αθήνα.

 Μέχρι τότε έκανε αθλητισμό και ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του έπαιξε ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Ορχομενού. Παράλληλα, αγωνιζόταν στο i βόλεϊ (τελικά  Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος) και στον στίβο.

 Ασχολήθηκε με το άλμα εις μήκος και το άλμα τριπλούν —με καλύτερες επιδόσεις 5,87 μ. και 13,94 μ. αντιστοίχως, σε ηλικία μόλις 16 ετών— κερδίζοντας μετάλλια σε σχολικούς, τοπικούς  και διασυλλογικούς αγώνες. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του σταμάτησε τον αθλητισμό.

 Τελείωσε δύο Σχολές Δημοσιογραφίας: της Ένωσης Συντακτών Σπύρου Μελά και τη Δέλτα. Αιώνιος φοιτητής του Παντείου Πανεπιστημίου, αφού ποτέ δεν πήρε πτυχίο διότι το εγκατέλειψε στο Β’ έτος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη γλώσσα και την ορθή γραφή. Φοίτησε στο Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και διδάχτηκε Γλωσσολογία από τον καθηγητή Γιώργο Μπαμπινιώτη.

Επίσης, παρακολούθησε σεμινάρια για Εμπορικό και Αθλητικό Μάρκετινγκ.

Έχει δύο μεγάλες αγάπες. Τον Στίβο και τη Δημοσιογραφία. Τον κέρδισε, όμως, η δεύτερη. Μαθητής ακόμα, στα μαθητικά του χρόνια, στα πέτρινα χρόνια της χούντας, έγραφε και μοίραζε χειρόγραφη εφημερίδα μαζί με τον φίλο και μετέπειτα κουμπάρο του Μιχάλη Ταμπρατζή.

Υπήρξε ανταποκριτής στην αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ», σε τοπικές και άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες.